AGB CODE: 75753486 Kvk: 74717561
+ 31 (0) 6 15145051
info@felzozorg.nl

Diensten

Thuiszorg voor ouderen

 

Vaak wordt de zorg vergoed door uw zorgverzekering. Bij sommige aanvragen moet u een eigen bijdrage betalen.De hoogte van de eigen bijdrage wordt bepaald door het CAK.

Diensten

Wij bieden persoonlijke verzorging, verpleging en begeleiding. Dit wordt vergoed vanuit de Zorgverzekeringswet. 

Daarnaast zijn er ook nog andere mogelijkheden, zoals zorg tijdens een vakantie of een dagje uit. Wij hanteren de tarieven die jaarlijks geïndexeerd worden volgens de NZa (Nederlands Zorgautoriteit). 

Wilt u op vakantie gaan en daarbij vergelijkbare zorg als thuis krijgen? Wij kunnen de zorg leveren als u een vakantiebestemming kiest binnen ons werkgebied. Wij werken in een straal van 30 kilometer rondom Arnhem. Op uw vakantiebestemming krijgt u de zorg zoals u die normaal gesproken thuis ook zou krijgen. In 2018 leverden wij deze extra zorg aan diverse mensen uit verschillende regio’s en scoorden daarbij in ons tevredenheidsonderzoek een 9.2.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met; info@felzozorg.nl of downlod hier onze brochure

Vakantie met zorg 

particuliere zorg 

Particuliere zorg
Bij particuliere thuiszorg betaalt u als cliënt zelf de kosten, maar daar staat tegenover dat u ook meer invloed heeft op de hulp die u krijgt. Bovendien heeft u meer vrijheid in de keuzes die u maakt. Particuliere thuiszorg onderscheidt zich door het leveren van langere zorgmomenten, waarin alle benodigde zorg in één keer geboden wordt. U kiest dus zelf hoeveel uren achter elkaar u zorg ontvangt.
Wij werken graag samen met mantelzorgers. Dit zijn de mensen uit uw omgeving, die u al warmte en zorg geven. Zo ondersteunen wij hen en kunnen zij deze taak langer uit blijven voeren.

Onze zorgvuldig uigezochte en verzekerd gekwalificeerde zorgverleners hebben eerdere ervaring met klanten die een van de volgende zorg nodig hebben:

  • Particuliere zorg
  • WLZ
  • PGB ( Persoonsgebonden budget)
  • Speciaal aanbod : Vakantiezorg
  • Verzorging /verpleging/ begeleiding ZVW

Wilt u meer informatie over het verkrijgen van zorg van Thuiszorg FelZo, neemt u dan contact met ons op telefoonnummer + 31 (0) 6 15145051

Uw zorg start

Wanneer u in zorg komt bij FelZo Thuiszorg houden wij zo veel mogelijk rekening met uw wensen en behoeften. Wij bespreken met u de beheofte en wensen van de zorg en stellen dan samen een zorgplan op. Het dossier blijft eigendom van FelZo Thuiszorg.

Mocht u niet in staat zijn om zelf de deur te openen voor de zorgmedewerker, dan vragen wij u om een degelijk sleutelkastje, voorzien van een politiekeurmerk. Brengt u FelZo Thuiszorg alstublieft op de hoogte van de code voordat het eerste zorgmoment plaatsvindt.

Uw zorg stopt

Als u geen zorg meer nodig heeft van FelZo Thuiszorg, dan kunt u de zorg stopzetten. Neemt u hiervoor telefonisch contact met ons op. Opzeggen kan ook schriftelijk. U stuurt dan een brief naar FelZo Thuiszorg t.a.v.: Manager Zorg | Delta 1E 6825 ML Arnhem Business Centre 

Wanneer u het zorgmoment(en) afzegt, moet u dat minimaal 48 uur van tevoren doorgeven aan het kantoor van Thuiszorg FelZo. 

FelZo Thuiszorg B.V

zie hier onze score

MEdewerkers

waarderingen

certificaten

FelZo  Thuiszorg

wijkverpleging 


Locatie’s:
Arnhem
Velp
Rozendaal
Oosterbeek

” de kunst om te zorgen ” 

E: info@felzozorg.nl

Zorg aanvragen