AGB CODE: 75753486 Kvk: 74717561
+ 31 (0) 6 15145051
info@felzozorg.nl

Ketenpartners

Thuiszorg voor ouderen

Wij werken samen metSaar aan huis sinds 01-04-2020 (www.saaraanhuis.nl)Balance Health and Beauty Clinic – M. WenninkUrgo K2 Medical Healthcare (http://www.urgomedical.nl/products/urgo-k2/)Huisartsen in de regio Arnhem, Rheden en RozendaalErgotherapeut Sadik ; Contactpersoon: MichelleDiëtist Tim (zzp-er)Fysiotherapeuten en Ergotherapeuten (Pleyade) Mantelzorgmakelaar Dorien Dulleart (ww)Wijkcoaches Arnhem-Noord en ZuidMantelzorgmakelaar Dorien Dulleart (https://www.mantelzorgmakelaararnhem.nl/)Attent Zorg en Behandeling www.attentzorgenbehandeling.nlThuiszorg groot Gelre  www.stmg.nlSWOA (www.swoa.nl)De Herbergier (www.deherbergier.nl)Zorg & Co |Zilverzorg (https://zilverzorg.com)Slaapzuster (www.slaapzuster.nl)Wij zijn lid van V&VN www.venvn.nlWij maken gebruik van Zorg voor Beter: www.zorgvoorbeter.nlWij zijn lid van Zorgkaartnederland Wij staan altijd open voor nieuwe samenwerkingspartners/ sparringpartners om de zorg te verbeteren. Wij zijn bezig met de ontwikkelingen in dominca en richten ons op E-Health zorg.

Samenwerken

Van al wat je alleen kunt,is samenwerken er geen.

Samenwerken?

Wij vinden samenwerken heel belangrijk en geloven in de kracht van samenwerken.  (bekijk hier de toekomstplannen van de thuiszorg)

Leuk!

Meer weten over onze visie?

Onze speerpunten zijn; betrouwbaarheid, betrokkenheid en bekwaamheid. Dit is terug te zien in alle opzichten.

Lees hier onze visie

E – Health en domitica

We leven in een snelle wereld en willen ook mee dragen aan het verbeteren van zorg. Heb jij nog ideen? Deel ze dan met ons!

Idee insturen!

Kennismaken met de zorg

Zou jij een steentje willen bijdragen in de zorg? Klik dan op de onderstaande button

kennismaken