AGB CODE: 75753486 Kvk: 74717561
+ 31 (0) 6 15145051
info@felzozorg.nl

Over thuiszorg FelZo

Thuiszorg voor ouderen

Wie zijn wij?

Wij zijn betrokken professionals met hart voor de (ouderen)zorg. Het voordeel is dat wij een kleine organisatie zijn en dat houdt ook in dat wij ons volledig kunnen richten op uw wensen. Wanneer u, ondanks de fantastische hulp van familie, buren of kennissen, (tijdelijk) behoefte heeft aan wat extra hulp, verzorging of verpleging thuis, dan bent u bij ons in goede handen.
Felicia Egwumba is Algemeen Manager van FelZo Thuiszorg. Vroeger wist zij al dat ze een baan in de zorg wilde. Ze was altijd bezig om te zorgen voor anderen. Het volgen van de opleiding Zorg & Welzijn sloot daar naadloos op aan en uiteindelijk groeide ze door naar Verzorgende individuele gezondheidszorg. De afgelopen jaren werkte Felicia bij meerdere instellingen door heel Nederland en deed ze daar behoorlijk wat ervaring op. Ze werkte met verschillende doelgroepen, waarbij cliënten met verschillende zorgbehoeften te maken hadden, zoals in de geestelijke gezondheidszorg, maar ze werkte ook met cliënten met ziektebeelden als Korsakov, Alzheimer, niet aangeboren hersenletsel, gehandicaptenzorg, somatiek en psychogeriatrie.

Thuiszorg zonder werkdruk moet ook kunnen en daarin maken wij het verschil! 


Voor samenwerkingen met huisartsen en apotheken hebben wij hier een brocuhure waarin staat hoe wij te werk gaan 

Ieder mens is uniek, net als uw behoefte aan zorg.  Wij behandelen een ander ook zoals wij zelf behandeld willen worden.
Samen met u bespreken wij de wensen en behoeften, bij dit gesprek kunt u natuurlijk ook iemand uitnodigen die dichtbij u staat. Daarnaast word besproken welke zorg voor u noodzakelijk is. Bijvoorbeeld ondersteuning bij het douchen en aankleden of verpleegkundige zorg zoals het geven van injecties of het verzorgen van een wond. Daarbij werken wij samen met Urgo Medical   
Professionals op het gebied van wondzorg. Ook werken wij samen met een casemanager dementie, omdat dit onderwerp steeds vaker voorkomt in de thuiszorg. De professionals van FelZo geven ook voorlichting en kijken naar preventieve mogelijkheden.
Onze medewerkers werken altijd samen met uw huisarts, uw apotheek en eventueel andere disciplines. Ook doorverwijzing naar een fysiotherapeut of diëtiste wordt voor u geregeld. Zo krijgt u precies de zorg die u nodig heeft.
Door onze hoge kwaliteitseisen krijgt u de zorg die u verdiend.

RvC

Het is de taak van de Raad van Commissarissen om ervoor te zorgen dat het bestuur handelt in het belang van de aandeelhouders. Dat doet zij onder andere door het opstellen van een adequaat beloningsbeleid, toe te zien op strategische vraagstukken en controles uit te voeren. Zij versterken het bestuur en andersom.
jaarverslag 2019

Nicolette Cremers

Voorzitter

Michel Zaaijer

Lid

Partners

Omdat wij samenwerken belangrijk vinden.

Medicatie app
Elektronisch cliënten dossier
Vakantiezorg